018-13 03 26 info@grindstolpen.se

Begravningar

Juridik

Vi vägleder dig i en svår stund.

För kännedom är Grindstolpens facebook konto kapat. Vänligen svara inte på några meddelanden. Kontakt är tagen med facebook.

Våra tjänster

Vad gör man när någon dör? Vi är en mindre, fristående begravningsbyrå med lång lokal erfarenhet som hjälper er med allt kring begravning som planering, annonsering, minnesstund och bouppteckning. 

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER >>

Mellan himmel och jord

Funderar ni över något gällande begravning – kontakta oss gärna. I vår blogg kan ni läsa mer om allt mellan himmel och jord som rör begravning, dödsfall och sorg.


LÄS MER PÅ MELLAN HIMMEL & JORD >>

Om oss

Efter att ha jobbat som volontär i Thailand under tsunamin fick Grindstolpens VD Emilie Tingström idén om att starta en begravningsbyrå med fokus på att hjälpa människor. Hos oss träffar du samma rådgivare hela vägen.

LÄS MER OM OSS  >>

Kunskap, engagemang och omtanke

Nyfiken på hur det ser ut hos oss och hur ett besök går till? Klicka gärna på pilen här bredvid och ta en titt. Vi gör även hembesök. Vår uppgift är att vägleda er och hörsamma den dödes och era önskemål. 

<<  Klicka på pilen för att starta filmen.

Tack!

Oftast hittar man till oss via rekommendationer från människor vi hjälpt. Tack alla fina för att just vi fick möjligheten att hålla er i handen under en svår period.

“Lotta gav oss ett så otroligt vänligt, lugnt och ändå proffsigt bemötande. Vi kände oss väl omhändertagna, trots att jag trasslade med musikvalet vid vår mors begravning. Jag kan varmt rekommendera Grindstolpen.” – Kerstin N

“Tack Jenny för ett otroligt proffsigt, varmt och medmänskligt bemötande! Du bidrog till att min pappas begravning blev så bra,vi fick ett fint avsked. Jag kan verkligen rekommendera denna lilla begravningsbyrå!” – Monica B

“Har haft kontakt med Grinstolpen i olika sammanhang och har fått ett otroligt bra bemötande. De förstår att varje människa är unik och sörjer på olika sätt. Varför ska man anpassa sig efter hur svenska kyrkan tycker att man ska sörja och bearbeta sin sorg?!” – Anders S

“Något som kunde bli skrämmande, blev ju så bra för alla barnen, tack vare ert samtal med barnen innan begravningen.” – Mamma till Emil 7 år

“Tack Grindstolpen för ert engagemang och för er vilja att låta oss anhöriga känna en stor delaktighet i arbetet efter vår fars bortgång. Med nya ideer kan man närma sig svåra stunder på ett annat sätt.” – Bo

Läs gärna våra omdömen på Reco.se 

Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Här hittar du rekommenderade företag med uppriktiga omdömen. Klicka HÄR.

 

I november 2022 blev Grindstolpen som andra begravningsbyrå i Sverige HBTQI-certifierade av RFSL. Samtliga medarbetare har genomgått en utbildning och en handlingsplan har tagits fram för fortsatt arbete med normkritik, likabehandling och bemötande. Hos oss särbehandlas ingen och som kund kan du tryggt komma som du är och mötas av respekt. Detta ska det egentligen inte behövas en certifiering för, men för oss är det viktigt att visa att vi gör skillnad när vi tar ställning och visar färg.

VÄLKOMMEN TILL OSS – som du är